diumenge, 29 de desembre del 2013

diumenge, 22 de desembre del 2013

Dia fantàstic a la fira Art&vintage de Barberà

Ahir dissabte 21 de desembre va ser un dia divertit, diferent, amb molta gent, música en directe, bar, concurs d'Arbres de Nadal... A la fira Art&vibtage de Barberà del Vallès. Volia agraïr la bona organització i tracte a Blanca i Lola, va ser tot un èxit! 





dilluns, 16 de desembre del 2013

Mercat de Nadal de la Masia la Tartana

Ahir diumenge 15 de desembre vaig participar amb molt de gust al Mercat de Nadal de la Masia la Tartana de Matadepera. Va ser un dia genial!! Tot un luxe d'organització, bon tracte , ambient... Moltes gràcies a tots els q us vau acostar, i especialment a La Masia, una abraçada. 


Taller a Natural Scrap!

Us deixo amb alguna foto de la tarda divertida que vam passar aquest divendres 13 de desembre :)  

divendres, 13 de desembre del 2013

Tarda divertida de taller

Aquesta tarda hem fet un taller entretingut i divertit a Natural Scrap. Ens ho gem passat molt bé devorant dues llaunes, mireu mireu...

diumenge, 8 de desembre del 2013

Mercat de Nadal a Matadepera 15 de desembre Masia La Tartana

El proper diumenge us espero a tots i a totes a la Masia La Tartana de Matadepera. Com cada any celebrem el Mercat de Nadal en el qual podreu trobar objectes de regal fets a mà, molts bonics i originals. Llaunes Decorades també tindrà el seu espai, amb noves llaunes, nous dissenys i nous detalls. Amb il.lusió espero que passem un bon dia ja que a més a més serem partíceps de la marató de Tv3. Us espero ! Una abraçada...





dijous, 5 de desembre del 2013

Restauració d'una caixa de fusta

L'Olga em va proposar que li restaurés una caixa de fusta vella. La idea era fer una caixa nova pels CD's. I remenant entre tovallons de paper.... Vem triar uns tovallons molt musicals i angelicals. El resultat? Aquest: una caixa preciosa....!